LAITURIT JA VARUSTEET

 

 

 

Kotimainen laituri on hyvä valinta, jos haluat laituriltasi kestävyyttä ja kaunista ulkonäköä. Laiturimme kestävät sääolosuhteita hyvin. Valmistamme laiturit tehtaallamme Juuassa, Pohjois-Karjalassa.

Kaikista tuotteistamme saatavissa myös edullinen säätöjalka versio, kysy hintaa! 

 

 

 

 

 

PITKÄ SUORA
Hinta: 1489,00€
PITKÄ MUTTERI
Hinta: 3919,00€
ISO-T
Hinta: 1879,00€
ISO-T + KS120 10,4m
Hinta: 2830,00€
PITKÄ-T 10,4m
Hinta: 2890,00€
PIKKU-T
Hinta: 895,00€
Lisäosat - Penkki
Hinta: 145,00€ / 80,00€
Lisäosat - Uimatikas
Hinta: 4-ask. 305,00€ / 5-ask. 347,00€
Lisäosat - Putkiankkurointi 1 & 2
Hinta: "pehmeä" 225,00€ /
"kova" 340,00€
Pyydä tarjous erinomaisesta laiturista jo tänään!

Laiturit alkaen vain 895,00€

RETU-LAITURIT

RETU-laiturit on valmistettu painekyllästetystä kestopuusta. Meidän ponttonilaituri tai pylväslaituri on erinomainen ratkaisu, kun tarvitaan laituria esim. venelaituriksi, uimalaituriksi, auringonottoon jne. Vakiomittaisista laiturielementeistä kokoamalla  laiturin voi muokata omien tarpeidensa mukaiseksi. Valmistamme myös asiakkaan toivomusten mukaiset mittatilauslaiturit.

Rantakiinnitys ja ankkurointimahdollisuus on kaikissa laitureissamme vakiona. Laituripaketti toimitetaan täysin koottuna ja valmiina vesillelaskuun ja ankkurointiin. Laiturin voi ankkuroida joko putkilla tai kettingillä. Kaikki ankkurointilenkit ja liitosraudat ovat kuumasinkittyjä.

Laiturissa käytetty ponttoni on kestävä muoviputkiponttoni, jonka seinämävahvuus 6-7 mm ja siihen on hitsattu valetut päät. Raaka-aineena polyeteeni. Polyeteeniponttoni on tällä hetkellä markkinoilla olevista ponttoneista vahvin. Se kestää iskut, myös pakkasolosuhteissa, sekä suurimman osan liuottimista. Lisäksi laitureissamme käytetty ponttoni on UV-kestävä, eli se ei murru auringonpaisteesta. Ponttoneille annetaan 3:n vuoden vuotamattomuustakuu.

Säätöjaloilla olevat Retu-pylväslaiturit sopivat lähes kaikille järvenrantapohjille. Vahvat säätöjalat takaavat, että Retu-pylväslaituri on aina tukeva, keikkumaton ja turvallinen. Säätöavaimella voi laiturin korkeutta säätää laiturin kannelta.

RETU-LAITUREIDEN MATERIAALIT

Laitureihin on mahdollista saada kantavuuden lisäämiseksi lisäponttoneja. Saatavana myös uimaportaita, kaiteita ja penkkejä.